Gipsornamenten Almelo

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten zijn decoratieve elementen die worden vervaardigd uit gips en worden gebruikt om een elegante en verfijnde uitstraling aan uw interieur te geven.

Ornamenten, zoals rozetten, lijsten en pilasters, voegen een klassieke look toe aan plafonds, wanden en andere architecturale details.

Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsornamenten en zorgt voor een nauwkeurige en professionele installatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw interieur kunnen verfraaien met de beste gipsornamenten en vakmanschap.

Z

5 Jaar garantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Rozetten voor stucwerk

Rozetten

Rozetten zijn decoratieve plafondstukken die vaak het middelpunt vormen van een ruimte. Ze zijn vervaardigd uit gips en worden vaak op het plafond geïnstalleerd om een indrukwekkende en elegante uitstraling te creëren.

Deze sierlijke ronde ornamenten bevatten vaak gedetailleerde patronen en reliëfs, waardoor ze een blikvanger worden.

Wij hebben een groot aanbod van plafond rozetten en komen dan ook graag eens langs om je wensen te bespreken. We kunnen dan direct een afspraak maken om dit te installeren. Stukadoor Almelo is het juiste bedrijf voor deze klus.

Kooflijsten

Kooflijsten zijn decoratieve gipsornamenten die gebruikt worden om een elegante overgang te creëren tussen de wand en het plafond.

Kooflijsten zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, variërend van eenvoudig tot complex, en voegen een vleugje klassieke schoonheid toe aan elke ruimte.

Wij hebben de expertise om kooflijsten nauwkeurig te plaatsen, waardoor uw interieur een prachtige en tijdloze uitstraling krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw ruimte verfraaien met deze elegante gipsornamenten.

Decoratie stucwerk plaatsen

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Waarom kiezen voor Stukadoor Almelo

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!